Härligt med en dag på spa

Vissa dagar känns bara jobbigare och gråare än andra och det kan inbland kännas som om man tappar sugen. Kanske är det på grund av trötthet som smyger sig på efter en särskilt stressig period i jobbet, eller efter mycket att göra på hemmplan med eventuell familj och renovering.  Oavsett anledning är ett tips att för att piffa upp vardagen att unna dig något extra. Det förtjänar du om du ska orka med allt som levet har att erbjuda. Själv brukar jag unna mig en dag på spa. Ingenting är nämligen så lyxigt och energigivande som att spendera en grå höstdag i en sån lyxig miljö. Jag lovar.
Det finns de som fortfarande tycker att spa är lite för dyrt och fint. Men att gå på spa kan faktiskt innebära att du ”bara” får tillgång till bassängerna och bastun till priset av några hundralappar. Kombinera detta med en god lunch och du har en perfekt heldag på spa. Mer än så behöver det inte vara. Välj ett lite större spa så har de garanterat tillräckligt många pooler och basturs för att du ska känna dig nöjd. Och de allra flesta span erbjuder dessutom goda luncher på plats så att du inte behöver lämna anläggningen.

Spa med lite extra lyx

Att unna sig en behandling eller en massage är naturligtvis ännu härligare. Och visst, det är sant att du, om du vill unna dig olika behandlingar och kanske en massage, kan få betala en hel del. Men har du möjlighet att ge dig själv det under din dag på spa så är det fantastiskt. En enstaka behandling behöver heller inte vara så dyr och det kan vara väl investerade pengar om du mår bara lite bättre efteråt. Det är faktiskt helt okej att ta till vad som krävs för att orka med allt och få ny energi.

Spa har mycket att erbjuda i många prisklasser